søndag 19. februar 2012

Blir turen slik vi hadde trodd?

Om ruta faktisk blir som vi hadde tenkt oss i utgangspunktet, blir spennende å se! Det kan se ut som at vi endrer på visse ting, slik som å tilbringe noe kortere tid i Argentina enn planlagt. I stedet leker vi litt med tanken om å dra inn til jungelen ved Amazonas etter vi har syklet dødsveien i Bolivia. Noe sier meg at litt mer undersøking angående hvordan vi skal komme oss inn i jungelen, og hva vi burde gjøre / ikke gjøre der, kan være lurt. Jeg har fått tips om å dra fra Coroico og inn i jungelen. Har hørt at man kan støte på mange rare folk og dyr der, slik som denne tøffe krabaten:


(Har du tips og / eller erfaringer med å dra ut i regnskogen, del det gjerne med oss.)

Det kan også se ut som vi skal en tur innom Chile, hvis tiden strekker til. Om dette blir realitet er foreløpig vanskelig å si, men vi får at det litt på sparket.

Spansken kommer seg, og jeg pugger gloser og tar lydkurs så og si hver eneste dag for å være litt bedre rustet til turen.


 Vakkert!

Håper jeg ikke blir uvenn med han over her. Det kan bety trøbbel...

lørdag 11. februar 2012

Litt basic om turen


Undertegnede, Theodor og Haakon reiser fra Oslo den 12. mars 2012, og lander i Lima - Peru 13. mars. Herfra skal vi reise et stykke langs kysten av Peru, blant annet innom Ica, Nazca, Arequipa og Colca Canyon. Videre drar vi til Cuzco for blant annet å hoppe i strikk, og bestige Inka Trail opp til Machu Picchu (en eldgammel inkaby som ligger ca 2200 moh.) Copacabana og Lake Titicaca får også trolig besøk av oss, før vi rusler videre inn i Bolivia og La Paz. Der skal vi blant annet sykle Yungas Road, også kjent som Death Road. Å vandre rundt i Saltørkenen Uyuni er noe vi ser veldig frem til. Videre skal vi til Argentina, innom Salta, og østover til Iguazu Falls. Etter det drar vi nedover til Buenos Aires, som også er den siste byen vi skal være i. Her venter blant annet fallskjermhopp, verdens beste biff, rødvin, fotballkamp med disse gærningene, og Argentinsk tango. Hjemreisen vår er fortsatt ikke helt spikret, men blir mellom 14. og 18. mai. Vi gleder oss!


Har du tips og innspill, ikke nøl med å fortelle.


 Machu Picchu