torsdag 1. mars 2012

Regnskogen og suite i La Paz

Da har vi kommet så langt at vi har bestemt oss for å dra på tur inn i regnskogen. Vi har meldt oss på et organisert opplegg, slik at vi ikke skal gå oss vill i regnskogen, evt. bli spist av farlige dyr, eller bli utsatt for andre farer som lurer rundt i jungelen.



Det starter med noen timers båttur på Amazonas (elven), før vi skal besøke lokalbefolkningen i regnskogen. Senere skal vi besøke fruktplantasjer, og denne natten tilbringer vi hos lokalbefolkningen. Neste dag skal vi entre regnskogen, der vi bruker om lag 5 timer til campen vår, som ligger "midt i regnskogen". Etter middag vil vi bli guidet en nattestur. Dagen etter vil vi få en 6 timers lang omvisning i jungelen, før vi vandrer mot båtene igjen. Derfra tar vi båten til startpunktet, og vi blir kjørt tilbake til La Paz.

I La Paz har vi booket et fantastisk flott hostel som har blitt rangert med 4/5 stjerner. Litt dårlige bilder, men alle kan jo se at dette er president suiten:



Nå er det bare 11 dager igjen til vi reiser, og sekken blir pakket til neste uke!

1 kommentar:

  1. Det høres utrolig kult ut! Spennende å overnatte hos lokalbefolkningen også! Da kan det jo bli noen prøvelser i matveien :)

    Gleder meg til å følge oppdateringene!

    SvarSlett